Manicure   € 21.00
  Een manicure is een behandeling van nagels en handen. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld, de nagelriem wordt bevochtigd en de nagelriem wordt wat naar achter geduwd. De handen worden verwend met een vocht inbrengende creme en de natuurlijke nagels worden met een doorschijnende, verstevigende nagellak gelakt.
Pedicure (Pedicure extra € 28,50) € 22.00
  Een pedicure is de verzorging van de nagels en de nagelomgeving (nagelwallen), het verwijderen van overtollig eelt, het verwijderen van verschillende soorten likdoorns (eeltpit / eksteroog) en de behandeling van eventuele kloven en eeltranden. Dit wordt gevolgd door een aangepaste voetcrème van Akileïne.

 

Zowel bij een hand als bij een voetverzorging kan je bijkomend nog kiezen voor:

Massage (verwentijd 15 min) € 11,00
Kleurtje lakken € 11,00
Striplac

Deze semi-permanente nagellak wordt aangebracht zoals gewone nagellak maar ze moet worden uitgehard onder de lamp. De nagellak blijft 10 tot 14 dagen perfect en zeer mooi zitten. Nadien kan je hem er zelf afhalen zonder schade aan de nagels!

€ 28.00
Paraffine bad
Heb je last van kloven of een geïrriteerde huid dan is een "PARAFFINE BAD" de oplossing.  Door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie verbetert en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren en maken de huid weer soepel en glad. Zelfs een superdroge huid wordt weer elastisch en zal er jonger gaan uitzien na het nemen van een paraffinebad!  

Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem.

 

€ 12,00